WHITE WALTER RAYMOND

WHITE WALTER RAYMOND
BOER WAR

 

walter-wit-raymond-7255-11.jpg

Geboren 2 oktober 1880 Zoon van de heer en mevrouw Joseph White Goyeau Street, Windsor, Ontario. Hij diende in het 21e Bataljon, Essex Fusiliers. De soldaat White geliefde sport. Hij speelde honkbal, hockey en voetbal. De dag van de aankondiging van zijn dood, verscheen het volgende artikel in de Evening Record "hard getroffen Windsor: bood vandaag zijn eerste offer op het altaar van patriottisme. Een van zijn familie rouwt om de dood van een geliefde zoon, terwijl twee anderen angstig wachten op nieuws over de twee gewonde zoon. Vanmorgen hebben we geleerd dat een dispatch vele Canadese soldaten werden gedood, terwijl eenenzestig anderen raakten gewond in een gevecht dat plaatsvond afgelopen zondag.

We hebben geleerd dat vooral onder de doden, droeg de naam van Walter White, de zoon van de heer en mevrouw Josh. White, Arthur en Victor E. Paddon en Marentette was een van de gewonde. "De soldaat werd gedood in het Witte Modder River, tijdens de slag van Paardeburg, Zuid-Afrika.

De naam van Walter White is gegraveerd op de Memorial van de Zuid-Afrikaanse oorlog, in Jackson Park, Windsor, Ontario, Canada.

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×