OPERATION DESERT STORM

Operatie Desert Storm
1990 - 1991

 

Uiteraard stereotypen en onwetendheid over de Indianen niet verdwenen in de jaren 1990.

Minstens 3.000 indianen werden in Koeweit gestationeerd tijdens de Golfoorlog.

 

Brigadegeneraal Richard Neal genaamd Irak 'Indiase grondgebied', verouderde militaire term uit de periode van de Indische Oorlogen in de jaren 1800 en de aanwijzing van elke vijandelijke gebieden van alle naties.

 

De leiders van de Indiase Nationale Congres Indische, die alle volken in de Verenigde Staten, onmiddellijk gevraagd om uitleg over de 'reacties beledigen, onwetend en ongevoelig.' 'Een woordvoerder van het leger gevestigd in Saoedi-Arabië zegt 'Indiase grondgebied' het woord was een term die gebruikt wordt in het leger om een ​​vijandig gebied te benoemen. Over ontkenningen door het Pentagon.

 

Officiële rapporten spreken van 12.000 indianen die in het Midden-Oosten tijdens de Golfoorlog en waarschijnlijk 24.000 voor het leger voordat Operatie Desert Storm.

Wat blijkt meeste krantenartikelen en tv-rapporten is het grote aantal vrouwen die vechten, helaas weinig informatie van deze aard hebben betrekking op indianen.

Staan alleen lokale kranten om informatie over de ceremonies voor de terugkeer van de Indiase soldaten vinden. Dit is de enige manier om het patriottisme, die nog tonen indianen tonen.

 

Ironisch genoeg is de laatste gesneuvelde soldaat tijdens deze oorlog was de soldaat Michael Manuel Davila, 22, Sioux Indian.

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×