IRAK

IRAK
2003 - 2011

 

Deze oorlog is tot dusver de enige uitvoering van het concept van de preventieve oorlog, ontwikkeld door de regering-Bush, als onderdeel van de 'oorlog tegen het terrorisme' na de aanslagen van 11 september 2001 en de invasie van Afghanistan.

 

De meest bekende van deze oorlog verhaal is de dood van Lori Ann Piestewa soldaat, wiens verhaal wordt een beetje uitgelegd later in de show. Het is erkend als de eerste Indiase vrouw die stierf in een gevecht in het Amerikaanse leger.

 

In 2004 heeft de staat van de Amerikaanse grote nieuwe periode van 'het Indiase grondgebied' gebruikt om de vijand aan te wijzen ruimte. Geschokt door zijn woorden, besloot Indiase soldaten om een ​​echte 'Indische grondgebied' in Irak te creëren.

Het idee was om een ​​pow wow te creëren in het brengen van de meeste van de Indiase soldaten in Irak.

De powwow werd op de Al Taqaddum Air Base in de buurt van Fallujah, georganiseerd door de 120e Combat Engineer bataljon.

20% van deze eenheid verantwoordelijk soldaten van Indiase afkomst. Het evenement duurde twee dagen met zang, dans, balspelen en tomahawk gooien. De pow wow eindigde niet op een Indiase traditie, maar op het onderzoek van de Amerikaanse vlag te herinneren van de Generale Staf, dat de Indianen dragen hetzelfde uniform en dezelfde vaderlandsliefde dat blanke Amerikanen.

irak1.jpg

Het idee kwam van Sergeant Debra Mooney, Choctaw Oklahoma. Ze legde uit dat de trommel was een belangrijk onderdeel van de Indiase soldaten. Velen van hen konden niet pow imponeert bij te wonen op hun reserve en een zekere somberheid thuis voelde. Zijn bataljonscommandant ingestemd met de idee van de pow wow en zelf gaf logistieke ondersteuning, hoewel het voor hem om een ​​dergelijk evenement te organiseren in een gevechtszone is zeer gevaarlijk.

 

De meeste dance kleding, sieraden, trommels en zelfs tipi's werden de VS te brengen per vrachtvliegtuig speciaal gecharterd. Maar we hebben ook gebruikte overgebleven strijd op het terrein. Sommige van de trommels werden gemaakt met behulp van olievaten in tweeën gesneden, de Tomahawken zijn gemaakt met stukjes deur vrachtwagen vernield ...

irak2.jpg

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×