HONOR DURING THE POW WOWS

De Indische veteranen worden geëerd door hun families en hun stammen voordat ze in dienst en hun terugkeer naar huis. De meest zichtbare voor de eer van de Indiase veteranen expressie kan worden gezien tijdens de pow wows.

 

Powwow-honor.jpg

 

Vrouwen dragen kleding met de namen van soldaten die betrokken zijn en hun eenheden, terwijl de veteranen dragen hun militaire uniformen versierd met kralen, veren of tribale symbool. Er is niets beter dan het zien van de veteranen en het dienen van de leden voorop dansers in een pow wow trots dragen van de Amerikaanse vlag en de vlag van hun land.

Voor Native Americans, pow imponeert zijn veel familiereünie heeft religieuze ceremonies.

 

Powwow-honor2.jpg

 

Toen de Indianen op reserve werden geplaatst tijdens de 19de eeuw, als gevolg van de pow wow snel veranderd. Ze begonnen de dansen te gebruiken om geestelijke hulp en begeleiding naar verandering te vinden. Voor de regering van de dag, dit betekende een bedreiging en verboden. Het verbod werd opgeheven in 1933 en het dansen hervat hun belang in het tribale leven. De pow wow vandaag is een essentieel onderdeel om het leven culturen te besparen.

 

Powwow-honor3.jpg

 

In veel pow imponeert, zijn veteranen geëerd. Ze worden uitgenodigd om de dans te openen, het dragen van de nationale vlag en de vlag van de Verenigde Staten.

Een van de pow wow is speciaal gemaakt elk jaar in november aan alle veteranen van de Verenigde Staten te eren.

 

Minder zichtbaar, maar veel belangrijker zijn rituelen heeft de particuliere sfeer voor veteranen.

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×