GRAYHORSE AMERICAN WAR

GRAYHORSE AMERIKAANSE OORLOG SOLDAAT VAN MOEDER DANCE

 

De GAWMSD is een lid van de Amerikaanse Oorlog Moeder, een patriottische stichting opgericht tijdens de eerste wereldoorlog. Vandaag Oklahoma heeft 23 clubs.Clubs bestaan ​​in Kiowa stammen, Otoe, Pawnee, Osage (twee clubs), Mi-to - tho Moie en Grayhorse. Ze blijven bestaan ​​over het grootste respect voor hun veteranen.

Elk jaar, Mother's Day, de AWM Grayhorse organiseert dansende soldaten. Deze dans is niet een pow wow, maar heeft nog steeds de vlag opheffen.

Na het openingsgebed, veteranen optocht met moeders van soldaten in een cirkel rond de trommel. Elke familie heeft een specifieke dans en zingen lied elke veteraan Osage. Deze dansen worden naar gezinnen door de GAWMSD.

Laat liedjes elk gezin is niet het enige doel van GAWMSD, het biedt ook ondersteuning aan gezinnen van veteranen, financiële, geestelijke steun, voedsel, andere goederen. ...

Een bijzondere traditie is om een ​​stuk van $ 1 te geven aan de families van veteranen, die op die manier uit te stellen tot drummers in de waardering van hun nummers. Gezien als het effect van een cirkel, het heeft meestal om gezinnen die al hebben opgeofferd een van hun eigen voor niet verarmen.

 

De pow wow eindigt met de verhoging van de vlag, een gebed en een patriottische taart die door de GAWMSD met de naam geschreven op veteranen.

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×