CADEAUX AUX GUERRIERS

Indische krijgers begonnen militaire uniformen te dragen vanaf het begin van de Amerikaanse kolonisatie toen de Europese mogendheden regelmatig vochten voor de controle over het continent. Vriendschap en militaire kracht van Aboriginal mensen waren heel belangrijk in deze conflicten, de EU dan ook geprobeerd om de Indische loyaliteit en militaire steun te krijgen.

 

Het belangrijkste onderdeel van deze inspanning was de presentatie van geschenken: vlaggen, medailles, uniformen, wapens. Sommige van deze wapens werden zelfs gegraveerd en gepersonaliseerd voor de ontvanger. Als een tomahawk aangeboden Tecumseh, de Shawnee Chief, door het Britse leger tijdens de oorlog van 1812 met het opschrift: "Aan de chief Tecumseh, kolonel Proctor, 1812 '.

Cadeau-met-guerriers.jpg

 

Een ander geschenk was ook vernieuwing rang en uniform in het leger. De Choctaw Chief Pushmataha, een officier in het Amerikaanse wapen in de oorlog van 1812, kreeg de rang van generaal en uniform als erkenning voor zijn loyaliteit aan de Amerikaanse zaak. Bij zijn dood in 1824 werd hij begraven in zijn uniform met militaire eer.

Cadeau-met-guerriers2.jpg

De grootste geschenken aan natie leiders waren zeker medailles en vlaggen. Bekend als de 'vrede medaille', ze zijn gemaakt van puur zilver en in het algemeen die de huidige president en vrede symbolen. Met uitzondering van John Adams, elke president van de Verenigde Staten gepresenteerd medailles om de vrede van de Indiase leiders.

Cadeau-met-guerriers3.jpg

Cadeau-met-guerriers6.jpgCadeau-met-guerriers5.jpgCadeau-met-guerriers4.jpg

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×