BLACK LEGGINGS SOCIETY

Zwarte beenkappen MAATSCHAPPIJ

 

Militaire bedrijven vertegenwoordigen een belangrijk deel van de naties om levend houden van de militaire traditie.

Een van deze bedrijven is de Ton-Kon-Ga of Black Leggins Society Kiowa Indian uit Oklahoma. Alleen Kiowa officieel register kan deel uitmaken van dit bedrijf. Leden dragen zwarte kniebeschermers of verf de benen zwarte en een rode cape. Het embleem van de maatschappij is een man gewikkeld in een otter bont. De officiële tipi samenleving vertegenwoordigt leiders die in de Indische oorlogen deelgenomen aan de 19e eeuw en de Kiowa soldaten die het leger sinds 1900 gediend, het omvat ook de namen van de 9 Kiowa stierf in een gevecht sinds de eerste wereldoorlog.

 

zwart-leggings-society.jpg

 

Het bedrijf stelt festivals en ceremonies voor veteranen en zamelt geld in om de graven van overleden veteranen financieren.

Twee keer per jaar organiseert het bedrijf een enorme maaltijd voor al haar leden. Vrouwen in de samenleving zijn de hoofdhuid dans en de overwinning met behulp van speren die elke soldaat .. Een keer per jaar, het bedrijf maakte de omgekeerde dans waarin een veteraan drum stopt en vertelt zijn oorlog exploits.

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×