BIG BLACK RON

BIG BLACK RON
Operatie Desert Storm

 

 

Toen hij in Koeweit was, Big Black had een droom: hij reed een prachtig geschilderde paard en was gekleed in het kostuum van de traditionele Cheyenne oorlog. Hij en zijn paard stortte in een rivier besmet met slang. De slang werd gedood door een slang, maar Big Black geslaagd om de kust te bereiken en weende de dood van zijn paard.

Verrast, écriva hij zijn vader, die de brief aan de geestelijke leider van de natie van Cheyenne. De leider legt uit dat het gevaar zich gepresenteerd en hij een ceremonie terug te keren naar zijn demonen te wassen zou doen.

 

Kort daarna kwam er een brief van Koeweit door de commandant van Big Black. Hij legde aan zijn familie hoe Big Black is een heldhaftig tegen een raketaanval vijand.Big Black dienst had die nacht, een raket ontplofte in de buurt van zijn positie. Op het een chemische aanval was, Big Black wakker zijn kameraden door een Cheyenne strijdkreet, en op gevaar van zijn leven, op weg van de brand, veroorzaakt door de aanval.

Toen Big Black teruggestuurd naar het land in 1991, kreeg hij een prive-ceremonie om haar ziel en een pow wow is in zijn eer door de Cheyenne georganiseerd reinigen.

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×